З 19 по 21 жовтня 2021 року компанія «Вента Лаб» взяла часть у XIII Міжнародній виставці «LABComplEX.  Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH». Як і зазвичай, ця подія проходила у центрі «КиївЕкспоПлаза», що в Київській області. Це головна подія лабораторної індустрії в Україні, яка охоплює весь спектр обладнання, технологій, витратних матеріалів і комплекс послуг зі створення, оснащення, модернізації всіх типів і видів лабораторій різних галузей промисловості, науково-дослідницької сфери та медицини.

Ми завжди беремо активну участь в роботі даної платформи і цей рік не став виключенням.  За три дні роботи ми сформували більше 20 нових знайомств, зустрілись із постійними клієнтами, виявити у них нові потреби щодо обновлення та налагодження  лабораторного обладнання.

На стенді Вента Лаб наші спеціалісти  проводили демонстрацію рефрактометрів Atago PAL-3 та Atago RX-5000i на прикладі тестування мультифруктового соку.

У рамках виставки також проходили конференції за різними напрямками, в одній із яких компанія Вента Лаб виступила з доповіддю – презентацією   «Сучасне лабораторне обладнання – безпека та запорука якості продуктів і води» , спікер Марина Ромащенко - менеджер зі збуту.

Марина Ромащенко

Наш спікер на конференції Марина Ромащенко

Конференція і виставка залучили відвідувачів різних напрямків, серед яких були провідні виробники, торговці, ключові покупці та постачальники обладнання.

Стенд компанії «Вента Лаб» за час роботи виставки відвідали багато гостей, які виявили зацікавленість до продукту власного виробництва - приладу для визначення числа падіння - ПЧП - GrainX та іншого обладнання, яке, впевнені, що гідно представляємо на ринку.

Ми дякуємо усім, хто завітав до нас!