Отже, після такого насиченого тижня ми можемо поділитися з Вами про свої враження, які отримали на виставці Mining Word Ukraine у Запоріжжі. Ця виставка вперше була представлена у Запоріжжі та зібрала лише цільову аудиторію. Національні та іноземні компанії представили на виставці передове обладнання, спеціальну техніку та новітні технології, що дозволять працювати більш продуктивно важкій промисловості України.

статистика mining world ukraine 2019

Статистика за матеріалами miningworld.com.ua

Програма виставки дала можливість не лише вивчити новинки, а й побувати учасникам на конференціях, тематичних засіданнях, присвячених актуальним питанням гірничодобувної індустрії.

Нам вдалося поспілкуватися з керівниками підприємств, топ-менеджерами гірничо-збагачувальних та металургійних комбінатів. Що приємно здивувало та порадувало, цільова аудиторія, яка справді була підібрана правильно та ефективно. Спеціалісти різних сфер важкої промисловості змогли ознайомитися з перевагами калориметрів IKA, термостатами Huber, муфельними печами Memmert, вологоаналізаторами AND тощо, які успішно застосовуються на гірничо-збагачувальних комбінатах, центрально-збагачувальних фабриках, коксохімічних та металургійних підприємствах України.

приборы

Від імені нашої компанії висловлюємо подяку кожному, хто був причетний до організаційних питань даного заходу, а також тим, хто був відвідувачем нашого стенду.

«Командна робота – це здатність рухатися до єдиного бачення. Це здатність керувати індивідуальними талантами у організаційних цілях. Це паливо, яке дозволяє звичайним людям досягати надзвичайних результатів»

— Ендрю Карнегі

выставка 2019

Вручення диплома за участь у Mining World Ukraine 2019

вента лаб выставка

выставка 2019

выставка вента лаб

ph-метр horiba